Tips du bør ta hensyn til utendørs belysning

Lysplan

Start prosessen ved å lage en lysplan. Dette kan bidra til å identifisere områdene foran, på siden og på baksiden av eiendommen som kan dra nytte av nattbelysning. Det er mulig å gå rundt eiendommen om kvelden med lommelykt for å bestemme hvordan det ekstra lyset vil påvirke landskapets og utvendige funksjoner i hjemmet.

Lag lyset

Utelysene kan variere fra aksent, oppgave og omgivelser. Det er best å bruke riktig belysningstype for å matche den spesifikke applikasjonen. Aksenten er en dekorativ type lys, for eksempel bordlampen, og kan utfylle oppgaven og omgivende belysning for å skape et stilig utseende. Oppgavelyset brukes til en bestemt applikasjon, for eksempel for å belyse området rundt en utendørs grill. Omgivelseslys er det foretrukne valget for å skape den generelle belysningen.

Energisparing

Energisparende inventar blir verdsatt av de som ønsker å spare penger og spare energi. Et pålitelig valg for dette er de energieffektive LED-pærene som avgir en lignende kvalitet på lyset som glødepærene, men har fordelen av å bruke nesten 75% mindre energi. .

Solid konstruksjon

De foretrukne lysarmaturene for utemiljøet er konstruert i værbestandige materialer. Et foretrukket materiale er i stand til å håndtere alle klimaer, samtidig som det er UV-bestandig og ikke-etsende.

Kontrollerer lyset

Det er flere alternativer for å kontrollere lysene, for eksempel timere, bevegelsessensorer og dimmere. Tidtakerne og bevegelsessensorene er gode for å spare energi fordi de bare aktiveres når det er behov for belysning.

Legg igjen en kommentar