Sykkelsko og Clip-In-systemet

Sykkelsko er ment å perfeksjonere kontakten mellom deg og sykkelen din. De har en spesiell design som er festet til sykkelpedalene gjennom et klipsystem. Dette gjør det mulig for syklisten å trekke i oppstrøket effektivt på samme måte som nedstrøket. Denne konstante kraftanvendelsen i en 360 graders pedalrotasjon øker ytelsen til pedalslaget.

Clip-in-systemet er ideelt for nybegynnere. Men når syklisten blir ekspert og begynner å sykle lengre avstander oftere, gir klipp mindre pedalsystemer ham mer effektivitet og ytelse. Ved å ta i bruk klemmen mindre pedaler fra klips og stropper, kan det føre til bemerkelsesverdig forbedring av kjøreopplevelsen.

I klipsfrie pedalsystemer er det festet en klemme til sålen på sykkelskoen som passer inn i eller over en del av pedalen på sykkelen. Syklisten bruker trykk nedover for å feste klampen i pedalen og vrir hælen utover for å løsne skoen.

Mens du bestemmer deg for å kjøpe sykkelsko til deg selv, må du sørge for at den er kompatibel med pedalsystemet som sykkelen din er utstyrt med. En trygg hjelm, et par hansker, sykkel shorts med sko og sko er de viktigste investeringene for sykkelsetet ditt. Det spiller en viktig rolle i å gi deg ytelse og kraft.

Legg igjen en kommentar