Tips for å beskytte utesofaen din i tre

Det er mange valg når du leter etter et utendørssofa, blant dem er flettet sofaer. Disse sofaene er laget av tre, flettet sammen for å skape en solid sofa som du kan plassere på terrassen eller på hagen din. Rotting kurvesofaer er ikke bare vennlige mot budsjettet ditt, men de har også god holdbarhet som gjør at de holder lenge.

Belegg sofaen din med vanntett polering – når du velger en kurv sofa for utendørs bruk, må du sørge for at du velger en som er belagt med vanntett polering. Siden de er beregnet på utendørs bruk, vil de hele tiden være i kontakt med fuktighet, spesielt under regnfulle dager.

Tørking av tresofaen din – bortsett fra å ha vanntett polering på tremøblene dine, bør du også huske på at vann lett kan sive inn gjennom tre hvis det er en åpning. For å forhindre skader på grunn av fuktighet, bør du tørke møblene dine ordentlig.

Termitter og skadedyr – bortsett fra fuktighet, er termitter og andre skadedyr en av de største truslene mot tremøbler. Termitter spiser gjennom tre og kan lett ødelegge kurvmøblene dine hvis du ikke gjør noe for å forhindre eller behandle invasjonen.

For å beskytte møblene dine mot termitter, må du sørge for at du kjøper tremøbler som er laget av tre som har blitt behandlet med kjemikalier som avviser termitter. Et annet alternativ er å kjøpe et termitt sprayprodukt og spray det over møblene dine selv. Dette vil forhindre fremtidige termittangrep på møblene dine.

Legg igjen en kommentar