Kjøkken benkeplater – laminat

Laminat benkeplater er laget med en blanding av papir, harpiks og sponplater smeltet til hverandre. Det har vært et populært valg i flere tiår, også på grunn av de betydelig lavere kostnadene. Laminat benkeplater i dag er like stilige som arbeidsflater laget av noe annet materiale.

Mange forbedrede design etterligner faktiske steiner, tre og andre dyre materialer, men kan monteres til en brøkdel av originalens pris. Laminat er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde, og kan også monteres over lette skap. På den annen side er dette materialet utsatt for riper, brannskader og noen form for flekker. Også laget som lager laminatet kan skrelle over tid og bruk. Laminat fungerer heller ikke med oppvaskkum, og kan være vanskelig å reparere eller bytte ut hvis det er skadet.

Legg igjen en kommentar