Kjøkkenvasker: Sorter, verktøy og mer

Selv om vi generelt ser servanter med enkelt bolle i kjøkken, er doble og tredobbelte boller også tilgjengelige i markedet, og i henhold til kravet kan det samme installeres. Planen til kjøkkenet ditt er den eneste avgjørende faktoren, og basert på at du må jobbe rundt. Når det gjelder svært funksjonelle kjøkkenvasker, er det en mengde valg.

Utenpåliggende, veggmonterte, undermonterte og selvrimmende eller innfellbare kjøkkenvasker er noen av alternativene som ofte sees i hjemmene, avhengig av kjøkkenutformingen. Overflatemonterte vasker – som navnet antyder – har karet på bassenget montert på benken, ikke et hyppig valg av huseiere, men den utsøkte stilen og elegansen kan ikke undergraves.

Veggmontert alternativ er egnet for kjøkken der benkeplater eller arbeidsområder er betraktelig små, og derfor brukes vertikal plass. På samme måte anskaffes undermonterte vaskeskåler for begrenset kjøkkenplass. Drop-in vasker forblir imidlertid det allestedsnærværende valget

Legg igjen en kommentar